Що потрібно знати про нову лінію для фарбування волосся від Kevin.Murphy

Більше ніж просто відтінок

АВТОР:

ФОТО: Представлені брендом

ОПУБЛІКОВАНО: 11 липня 2024

Бренд KEVIN.MURPHY представляє інноваційну лінійку фарбників для волосся з 30 неперевершеними відтінками SHADES та безпігментної фарби CLEAR.

Усього за 20 хвилин (або й менше) можна досягти бажаного рівномірного кольору локонів і поліпшити якість волосся за допомогою засобів з нової  лінії COLOR.ME GLOSS. Фарбник для тонування не лише повертає блиск, а й лікує, реконструює та глибоко зволожує волосся.

фарби для волосся

Завдяки технології KM.BOND2 від KEVIN.MURPHY, COLOR.ME GLOSS відновлює волосся та робить його на 37% густішим і на 25% міцнішим вже після першого застосування на попередньо освітленій шевелюрі. Ефект посилюється з кожною наступною процедурою.  

Вітамін С, що входить до складу формули, захищає колір від вимивання та допомагає зберегти насиченість відтінку. Унікальна технологія фіксації вологи відновлює та зволожує локони. Ефект зберігається надовго, волосся не втрачає блиску та залишається м’яким на дотик. 

результат фарбування

Завдяки COLOR.ME GLOSS змінити колір можна дуже швидко. Засіб не руйнує натуральну базу, тому можна досягти стійкого фарбування, яке з часом вимивається до вашого природного кольору. Сучасна палітра відтінків та різноманітні техніки нанесення дозволяють створити індивідуальний образ. 

COLOR.ME GLOSS ідеально підходить для тонування та тонування тон в тон, для корекції або пастельного фарбування, а також для зміцнення та побудови кератинових зв’язків за допомогою безпігментного CLEAR або будь-якого іншого відтінку.

Ефект після використання COLOR.ME GLOSS зберігається навіть після 15-го миття, засіб не пошкоджує волосяні кутикули й може використовуватися на натуральному, освітленому або фарбованому волоссі.

фарбування

Якщо у вас з’явилось бажання змінити свій образ на деякий час, можете експериментувати без остраху, адже COLOR.ME GLOSS зберігає та покращує якість волосся, з ним легко повернути свій власний колір локонів. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ