Легендарний бренд CHANEL вперше в Україні представлений у мобільному застосунку BROCARD

Відтепер товари доступні у кілька кліків

АВТОР:

ФОТО: Надані BROCARD

ОПУБЛІКОВАНО: 2 серпня 2024

На початку XX століття бренд CHANEL перевернув уявлення жінок про моду й красу, а нині — продовжує диктувати світові тренди. На його рахунку: найпродаваніший парфум усіх часів, початок епохи лаків для нігтів, перші світловідбивальні частинки у косметиці та безліч інших інновацій. 

Серед уповноважених роздрібних продавців лише BROCARD уже майже 10 років офіційно продає косметику і парфумерію CHANEL онлайн в Україні.

Напередодні BROCARD ще раз пройшов складний і тривалий процес авторизації від легендарного Дому — цього разу для мобільного застосунку. Офіційна авторизація точки продажу брендом CHANEL є обов’язковою, адже лише так компанія може пропонувати оригінальні товари. 

CHANEL у мобільному застосунку BROCARD

«Ми пройшли цей шлях із багатьох кроків, аби першими в Україні отримати право продажу beauty-товарів CHANEL у мобільному застосунку BROCARD»,

— поділилися у компанії. 

BROCARD вкотре підтвердив високі стандарти та рівень технологічності, що дозволило йому втретє отримати таку непросту, але таку бажану можливість пропонувати клієнтам вироби CHANEL усього в декілька кліків у додатку.

Відтепер улюблені помади, тональні основи, палетки тіней, креми та, звичайно ж, аромати CHANEL доступні у мобільному застосунку BROCARD. Завантажити додаток можна за посиланням для IOS та Android. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ