Dior презентував фільм про секрети, що стоять за створенням парфуму

Залаштунки видатного Модного дому

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @diorbeauty

ОПУБЛІКОВАНО: 15 грудня 2023

Створення парфумів — це захоплива і водночас загадкова подорож, основою якої є натхнення та самоаналіз творця аромату. Підтримкою його стають десятки взаємодоповнювальних й однаково важливих чоловіків і жінок. І хто ж розуміється на цьому краще за Модний дім Dior і його нового директора зі створення парфумів Френсіса Куркджяна. 

З нагоди створення його першої композиції бренд презентує фільм про секрети, що стоять за створенням парфуму, — Inside Dream («Усередині мрії»), режисером якого став Матьє Меню. Автор кінокартини звернувся до легенди про J’adore, аби занурити глядачів у самісіньке серце виробництва ароматів. 

Dior J’adore

Від Парижа до Лос-Анджелеса, через Шато-де-Ла-Коль-Нуар, квіткові поля Грасса та Індії — це симфонічний портрет, у якому об’єднуються зірки та творчі люди, особи, які приймають рішення, і фахівці. Inside Dream — це захопливий документальний фільм, що розповідає про залаштунки Будинку Dior, проникає до самого серця людських пригод, де довгий і копіткий розвиток виняткового аромату здійснюється спільним пошуком Краси,

— розповідають у Dior.

Через фільм Матьє Меню прагнув передати аромат l’Or de J’adore у красивих і поетичних образах, запитаннях і одкровеннях, напрузі та відчуттях, потужних емоціях та раптовому осяянні. Аби глядач міг зрозуміти та відчути повільне та таємниче народження парфуму. 

Dior J’adore

Від виробничих цехів поблизу Орлеана, де народився аромат, до його презентації в Національній школі образотворчих мистецтв у Парижі — стрічка Inside the Dream показує безліч етапів творчого процесу, досліджуючи інтимну тонкість і ліричність та розкриваючи таємницю легендарного парфуму.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ