Тенденції манікюру зими 2023/2024

Ідеї дизайнів, які будуть у тренді цього сезону

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Imaxtree

ОПУБЛІКОВАНО: 26 грудня 2023

Переконані, що час обирати свій ідеальний nail-дизайн для початку 2024 року вже настав, тож звертаємося до модних показів — важливої культурної події та нескінченного джерела натхнення, звідки можна черпати ідеї для своїх аутфітів, макіяжів, зачісок, і, звісно, манікюру. 

Сьогодні ми сформували добірку з 5 варіантів nail-дизайну, що будуть найбільш трендовими цієї зими та в новому році.   

Мінімалізм

Однотонне або прозоре покриття із дизайном у вигляді графічних елементів — максимально актуальний дизайн цієї зими. Крапки та лінії будуть оригінальним і невимушеним акцентом манікюру, гармонічно доповнюючи як діловий, так і casual або авангардний look. 

Манікюр 2024

Jason Wu

Манікюр 2024

Staud

Червоний

Палітра червоних відтінків із сезону в сезон є timeless-трендом. Кольори від класичного червоного до насиченого бургунді будуть чудовим вибором — однаково доречним і для святкової новорічної ночі, і для холодних зимових буднів, що стануть трохи яскравішими завдяки бездоганному манікюру.

Манікюр 2024

Antonio Marras

Тренди манікюру

Hermès

Хром 

Останні модні тенденції доповнюють одна одну — так, на подіумах у nail-дизайні моделей поєдналися два тренди: експериментальний френч і хром. Блискучий металевий фініш матиме виразний та оригінальний вигляд — при покритті як лише краєчків нігтів, так і всієї поверхні.

Laquan Smith

Laquan Smith

Prabal Gurung

Prabal Gurung

Balletcore 

Ніжний і витончений «стиль балерини», що надихає, знайшов своє відображення не лише в одязі та укладках моделей на тижнях моди сезону весна-літо — 2024. Дизайн манікюру також зазнав впливу цього надзвичайно популярного нині тренду: обирайте пудрово-рожеві чи перлинно-білі відтінки і напівпрозоре покриття з перламутровим або глянцевим фінішем. 

Манікюр 2024

Christian Siriano

Тренди манікюру

Christian Siriano

Nude

Найпростіший, найзручніший і найстриманіший вид манікюру, але водночас завжди доречний і елегантний. Ідеально доглянуті акуратні нігті з прозорим покриттям або навіть без нього — благородна класика, незмінно актуальна і на модних шоу, і в повсякденному житті. 

Манікюр 2024 Chanel

Chanel

Манікюр Christian Dior 2024

Christian Dior

Текст: Анастасія Леонова


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ