Як відтворити макіяж з показу Chanel осінь-зима — 2024/25

Вам неодмінно сподобається

АВТОР: Максим Брут

ФОТО: Представлені брендом, Imaxtree

ОПУБЛІКОВАНО: 8 березня 2024

Щосезонні покази бренду Chanel — подія, на яку з трепетом чекають поціновувачі модної та б’юті-індустрії. Кожна деталь в образах моделей завжди продумана з урахуванням найменших нюансів, і показ сезону осінь-зима — 2024/25 не став виключенням. 

Представники та прихильниці б’юті-індустрії із захватом розглядають образи моделей, вимальовуючи в уяві, яким чином можна відтворити ті чи інші зачіски або макіяжі. Ми ж зі свого боку запевняємо, що труднощів із цим у вас не виникне.

колекція шанель

показ Chanel

Топвізажист і генеральний директор велнес-центру «Sandler» Ігор Ігнатенко ділиться враженнями та розповідає у нашому матеріалі, як відтворити трендовий макіяж з показу Chanel.

«Макіяж останнього показу сезону осінь-зима — 2024/25 підкреслює атмосферу таємничості, романтики та вишуканості одного з найулюбленіших міст Габрієль Шанель — Довіля. Візажисти створили макіяж, який надає відчуття свіжості й довершеності, а завдяки своїм кольоровим елементам ніби переносить нас на набережну легендарного міста, де можна помилуватися заходом сонця і вдихнути аромат океану...»

— розповідає про свої враження від побачених образів Ігор Ігнатенко.

візажист

Обличчя

Для створення ідеального тону шкіри візажисти Chanel використовували тональну основу з унікальною гелевою текстурою із вкрапленнями пігменту. Слід зазначити, що цей засіб поєднує у собі функції декоративної та доглядової косметики. Текстура основи некомедогенна і надзвичайно зручна у використанні. «Тональна основа Les Beiges Water-Fresh Complexion Touch створює ефект свіжого обличчя, якого ледь торкнулися промені сонця», — розповідає Ігор. 

 

Недоліки на обличчі можна замаскувати за допомогою коректора для обличчя Le Correcteur De Chanel. Текстура засобу ідеально камуфлює почервоніння та інші нерівності на шкірі. 

консилер Шанел

Яскравих акцентів на вилицях у вигляді рожевого рум’янцю цього разу ми не помітили. Натомість стилісти скористалися міксом із двох відтінків рум'ян, аби підкреслити вигідні ракурси моделей. Топвізажист зазначив, що двоколірні рум’яна Exclusive Creation Roses Coquillage — вдале поєднання помаранчевого і рожевого відтінків, які ідеально підлаштовуються під типаж моделей на подіумі, а також стануть у пригоді для доповнення повсякденних образів. Для зручності нанесення рум’ян скористайтесь пензлем Blush Brush N°110.

пензлик

рум'яна

Щоб уникнути небажаного блиску на обличчі в Т-зоні, зафіксуйте макіяж розсипною пудрою Poudre Universelle Libre, яка створює на обличчі невагому вуаль та покращує стійкість макіяжу. 

пудра

Очі

Виразний погляд з кольоровими та водночас делікатними акцентами допоможуть створити кольорові лайнери — розтушуйте їх уздовж лінії росту вій на верхній повіці та доповніть тендітну гру з кольором за допомогою різнобарвних тіней: рожевих, блакитних і жовто-золотих відтінків. Особливу увагу приділіть внутрішнім кутикам очей, промальовуючи їх більш інтенсивно. Запевняємо, вам не доведеться докладати багато зусиль для відтворення такого ефекту.

Для виконання такого макіяжу Ігор рекомендує звернути увагу на бестселери бренду: олівці Stylo Yeux Waterproof 42 Gris Graphite, 48 Or Antique, 54 Rose Cuivre, 82 Bleu Abysse, які стилісти поєднали із 2 палітрами тіней Les 4 Ombres 78 Rivage і 88 Coral Treasure. 

«Тут ви знайдете відтінки графітової гальки, безодню синього океану, сяяння коралів і безліч вкраплень підводної флори»,

— додає Ігор Ігнатенко. 

тіні шанель

підводка

підводка

Акцент на вії був зроблений за допомогою об’ємної туші Le Volume De Chanel 10 Noir. Зазначу, візажисти профарбовували лише верхні вії. Не бійтесь наносити туш у декілька шарів для максимального об’єму та виразності погляду. 

туш

Брови

Природно виразні, без зайвих акцентів та експериментів. Розчешіть брови по лініях росту щіточкою для брів Dual-Ended Brow Brush N°207. Увиразніть колір брів за допомогою стійкого олівця Stylo Sourcils Waterproof та зафіксуйте прозорим гелем для брів Le Gel Sourcil. Зручний аплікатор засобу ідеально розділяє волоски без ефекту склеювання.

Губи

Також Ігор звернув увагу на чуттєвість та природність макіяжу на губах моделей: «Губи чітко окреслені олівцем в тон Le Crayon Lèvres 158 Rose Naturel, в комбінації з напівпрозорим бальзамом Rouge Coco Baume 932 Anémone або Rouge Coco Baume 934 Coralline, який наносили на губи в завершення макіяжу». 

губи

бальзам шанель


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ