Що відомо про майбутню роботу Алессандро Мікеле у Valentino

З нетерпінням чекаємо на першу колекцію

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Spotlight

ОПУБЛІКОВАНО: 2 квітня 2024

Березень став місяцем потрясінь і великих змін у світі моди. Так, власний модний дім покинув Дріс Ван Нотен, а Пʼєрпаоло Піччолі завершив роботу у Valentino після 25 років. Не менш гучною була й новина про призначення Алессандро Мікеле на місце останнього.

Звернення Алессандро Мікеле в Instagram бренду спричинило справжній фурор. Тож сьогодні пропонуємо вам обговорити все, що відомо про співпрацю Алессандро з Valentino.

Новий креативний директор модного дому став до роботи уже сьогодні, 2 квітня 2024 року. Творитиме Алессандро у місці, що називають серцем Valentino, — у Палацо Ґабріеллі-Міньянеллі, резиденції Валентіно Гаравані.

Свою першу колекцію бренду осінь-зима — 2024/25 дизайнер представить у вересні в рамках Паризького тижня моди. Окрім цього, Алессандро Мікеле працюватиме й над лінійкою Haute Couture, тож ми нарешті матимемо змогу відчути його бачення високої моди. Показ колекції, імовірно, відбудеться у січні 2025 року.

Що відомо про роботу Алессандро Мікеле у Valentino

Зазначимо, що призначення Алессандро Мікеле новим креативним директором Valentino також означає його повернення до роботи у французькій компанії Kering, якій нині належить 30% модного дому, а також такі бренди, як Gucci, Yves Saint Laurent, Bottega Veneta, Alexander McQueen та інші.

Нагадаємо, що міжнародне визнання у світі моди Алессандро здобув на посаді креативного директора Gucci, яку він обіймав з 2015 по 2022 рік. Загалом у компанії дизайнер працював 20 років.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ