Королівська родина зʼявилася на Великодній службі

Традиційний вихід

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @theroyalfamily

ОПУБЛІКОВАНО: 2 квітня 2024

Напередодні у Великій Британії відзначили Великдень, і з цієї нагоди королівська сімʼя, яка нині переживає складні часи, здійснила новий публічний вихід. Під час великодньої церковної служби у каплиці Святого Георгія вся увага була прикута до Чарльза III. У лютому в монарха діагностували рак, і він розпочав лікування.

Супроводжувала 75-річного Чарльза III його дружина Камілла. Король і королева сиділи осторонь від усіх, адже лікарі рекомендували Чарльзу уникати скупчення людей — аби знизити ризик зараження респіраторними захворюваннями. Водночас король усе ж вийшов привітати публіку.

Новий публічний вихід британської королівської сім'ї

Новий публічний вихід британської королівської сім'ї

Під час заходу до монархів приєдналися принц Ендрю та його дружина герцогиня Софі, а також принц Ендрю, принцеса Анна, віцеадмірал Тімоті Лоуренс та Сара Фергюсон. Останній у 2024 році також діагностували онкологію: у січні лікарі виявили у Сари рак шкіри — одразу після завершення лікування раку грудей.

Новий публічний вихід британської королівської сім'ї

Однак не всі члени королівської сім’ї зʼявилися на традиційній Великодній службі. Захід пропустили принц Вільям і Кейт Міддлтон, а також їхні діти: 10-річний принц Джордж, 8-річна принцеса Шарлотта та 5-річний принц Луї.

Зазначимо, 22 березня Кейт Міддлтон повідомила, що хвора на рак.

«У січні мені провели планову операцію на черевній порожнині у Лондоні. На той час лікарі вважали, що ризику раку немає, однак після операції в мене виявили онкозахворювання. Спеціалісти порадили мені пройти курс хімієтерапії, і зараз я на ранній стадії лікування»,

— заявила принцеса Уельська.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ