Кейт Мосс та її донька Ліла в новому кампейні Fendi

Знімання, присвячене сумці Peekaboo

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Fendi, Instagram

ОПУБЛІКОВАНО: 8 квітня 2024

Супермодель Кейт Мосс знялася у новому кампейні італійського Дому моди Fendi, присвяченому знаковій сумці Peekaboo. Разом із фешн-іконою в об'єктиві фотографа Крейга Макдіна з'явилася її 21-річна донька Ліла Мосс, що також будує модельну кар'єру.

У 2018-му Ліла стала обличчям б'юті-лінії Marc Jacobs, а за два роки дебютувала на Тижні моди в Парижі в шоу Miu Miu. Також на рахунку моделі співпраці з брендами Calvin Klein, Versace, Coperni та YSL Beauty.

Дизайн сумки Peacaboo розробила Сильвія Вентуріні Фенді, що є нащадком модної династії у третьому поколінні й залишається креативним директором чоловічої лінії та аксесуарів Fendi. Нагадаємо, що у 2001-му бренд викупила компанія LVMH, а за жіночі колекції останні чотири роки відповідає британський дизайнер Кім Джонс.

Модель Peacaboo, яку вперше представили на шоу Fendi весна-літо у 2009-му, є даниною італійській класиці, елегантності та жіночності та натхнена силуетами XX століття. Вона має просту й елегантну трапецієподібну форму та стриману колірну палітру.

Новий кампейн присвятили родинним цінностям і теплим стосункам матері та доньки. Минулого року Кейт і Ліла Мосс також обрали образи Fendi, створені Кімом Джонсом, для балу Met Gala. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ