Бренд Loewe випустив футболки на честь фільму «Суперники» з Зендаєю

Картини Луки Гуаданьїно про спорт, амбіції та любовний трикутник

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Getty Images, Loewe, Instagram

ОПУБЛІКОВАНО: 7 травня 2024

Іспанський бренд Loewe представив мінімалістичні сірі та білі футболки й лонгсліви з написом I Told Ya («Я тобі говорив/ говорила») на честь виходу спортивної драми Луки Гуаданьїно «Суперники»

Саме у такій футболці з'являється на екрані героїня Зендаї Таші — талановита тенісистка, що після травми стала тренеркою. Наприкінці квітня зірка обрала її для відвідування показу стрічки в Нью-Йорку, доповнивши образ класичним тренчем і молочними балетками Bottega Veneta

Креативний директор Loewe та JW Anderson Джонатан Андерсон відповідав за костюми у фільмі. Одним з основних джерел натхнення для дизайнера став стиль Джона Кеннеді-молодшого, зокрема архівні фотографії, на яких син Жаклін Кеннеді займається спортом і грає зі своїм собакою у фрисбі, — на знімках він одягнений у білу футболку з лозунгом I Told Ya. Про те, який сенс сам Джон вкладав у ці слова, сьогодні можна лише здогадуватися. Однак у випадку з героїнею Зендаї річ підкреслює її авторитет і впевненість у собі.

Лука Гуаданьїно і Джонатан Андерсон. Фото: Getty Images

«У 1980—1990-х в образі Джона Кеннеді-молодшого відчувалась певна безтурботність, наче він міг носити все, що завгодно, і водночас бути сексуально привабливим»,

— зазначає Джонатан Андерсон.

Найкраще особистий стиль Джона зчитується в гардеробі Патріка Цвейга — професійного тенісиста та одного з коханців Таші, якого зіграв британський актор Джош О'Коннор. Щоб підкреслити цей зв'язок, артист обрав для прем'єри в Лондоні білу сорочку з написом I Told Ya.

Стейтмент-футболки встиг прорекламувати й сам дизайнер, з'явившись у них на прем'єрі фільму «Суперники» в Римі та на відкритті виставки Loewe Crafted World у Шанхаї, присвяченій історії та розвитку іспанського бренду. Наразі капсула доступна до замовлення ексклюзивно на сайті бренду.

Нагадуємо, що стрічка італійського режисера Луки Гуаданьїно «Суперники» вийшла в український прокат 2 травня. Картина розказує про тенісистку Таші Дункан (Зендая), що змушена попрощатися з професійною кар'єрою через травму. Героїня стає тренеркою і готує свого чоловіка Арта (Майк Фейст) до престижного чемпіонату US Open. Вона прагне зробити з нього чемпіона, однак план жінки стикається з несподіваним поворотом, коли на корті зустрічаються її нинішній партнер Арт і колишній коханець Патрік (Джош О'Коннор). 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ