Як створювалися makeup-образи для шоу Maison Margiela, показала візажистка Пет Макграт

Справжні витвори мистецтва

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Imaxtree, Instagram: @patmcgrathreal

ОПУБЛІКОВАНО: 29 січня 2024

Напередодні у Парижі завершився Тиждень високої моди, і фіналом його стало грандіозне шоу бренду Maison Margiela від його креативного директора Джона Гальяно. Глядачі були приголомшені, коли на подіумі розгорнувся справжній драматичний театр з його персонажами, кожен з яких мав свій унікальний характер і ходу.

Серед митців, які працювали над показом Maison Margiela, — візажистка Пет Макграт, яку нині називають однією з найвпливовіших makeup-артистів у світі. Для шоу вона створила образи «порцелянових ляльок» з глянцевою блідою шкірою, тонкими бровами, виразними румʼянами та високо нанесеними тінями для повік блакитних, фіолетових і зелених відтінків.

Як створювалися makeup-образи для показу Maison Margiela

Як створювалися makeup-образи для показу Maison Margiela

Згодом у своєму Instagram візажистка представила серію відео, що розкривали процес створення makeup-образів для моделей, а також декілька фото, що демонстрували макіяж моделей крупним планом.

Зазначимо, що цього Тижня високої моди Пет Макграт співпрацювала з Maison Margiela, а також із Schiaparelli та Alaïa. Зокрема, для відомого всім образу з малюком із мікросхем і чипів вона створила для моделі «кристалічне вухо».

На behind the scenes відео з показу Alaïa Пет також продемонструвала, як наносить хайлайтер зі своєї лінійки Skin Fetish на повіки моделей.

Нагадаємо, що з нагоди завершення Тижня високої моди у Парижі ми підготували для вас великий огляд найцікавіших шоу сезону весна-літо — 2024. Серед них, окрім вищезгаданих брендів, — Christian Dior, Chanel, Valentino, Fendi, Elie Saab та багато інших. Працюючи над образами, дизайнери поверталися до історичної та культурної спадщини модних домів, розмірковували про майбутнє, співпрацювали з художниками, досліджували різні країни світу та зверталися до витоків Haute Couture.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ