Бельгійська принцеса Ізабелла Орсіні де Лінь де ла Тремойл стала амбасадоркою бренду дерматокосмецевтики Nelly De Vuyst®️

Амбасадоркою бренду догляду за шкірою вперше стала представниця королівської родини

АВТОР: Катерина Попова

ФОТО: Надані брендом

ОПУБЛІКОВАНО: 8 травня 2024

Канадський бренд органічної дерматокосмецевтики днями представив принцесу Ізабеллу як офіційну амбасадорку компанії, оголошуючи про початок співпраці та подальші спільні плани. Відома своєю підтримкою екологічно свідомого способу життя принцеса має усталені стосунки з брендом і звертає особливу увагу на бізнеси та ініціативи, які відповідають її цінностям. Продукція Nelly De Vuyst®️ має сертифікат COSMOS®️ Organic by ECOCERT®️, що вказує на високі стандарти якості органічних продуктів, і це стало основою довіри принцеси.

«Я вперше зіткнулася із засобами Nelly De Vuyst®️ під час відвідування салону краси, — поділилася принцеса Ізабелла. — Індивідуальний підхід до догляду за шкірою, заснований на моїх конкретних потребах, і надзвичайна ефективність продуктів справили на мене незабутнє враження».

Бельгійська принцеса Ізабелла Орсіні де Лінь де ла Тремойл стала амбасадоркою бренду дерматокоцмесевтики Nelly De Vuyst®️

Принцеса Ізабелла відзначила тонкий, приємний аромат дерматокосмецевтики Nelly De Vuyst®️ й помітне покращення текстури та тону шкіри з першого застосування. Вона підкреслила, що продукція цього бренду конкурує із засобами догляду за шкірою люксового сегмента, забезпечуючи відчутні результати без небезпечних хімічних компонентів.

Компанія Nelly De Vuyst®️, названа на честь своєї засновниці — мадам Неллі де Вуйст, може похвалитися більш ніж 50-річною спадщиною у сфері догляду за шкірою. Завдяки лінійці з понад 300 продуктів, вироблених у власній лабораторії в Канаді, бренд підтримує найвищі стандарти якості.

Бельгійська принцеса Ізабелла Орсіні де Лінь де ла Тремойл стала амбасадоркою бренду дерматокоцмесевтики Nelly De Vuyst®️

Широкий спектр сертифікатів бренду, включаючи Health Canada, GMP, FDA, FairTrade і Cruelty Free, підкреслює його відданість етичним методам виробництва. Слід зазначити, що Nelly De Vuyst®️ першою розробила програми професійного і домашнього догляду відповідно до стандартів сертифікації COSMOS® Organic by ECOCERT®, що гарантує використання натуральних та органічних інгредієнтів.

Наразі бренд ексклюзивно представлений і в Україні.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ