Як бренд MOLODO змінює beauty-рутину українок

Аксесуари, які мають бути у вашому арсеналі

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Надані брендом

ОПУБЛІКОВАНО: 18 березня 2024

Важливість правильного домашнього догляду за шкірою обличчя складно переоцінити, адже жодні салонні процедури не зроблять її здоровою за його відсутності. Культура використання якісних засобів, захисту покриву від травматичної дії зовнішніх чинників, зокрема холоду, сухості чи пилу, та здійснення щоденних ритуалів, які мають накопичувальну дію, активно розвивається в усьому світі. І саме у нашій країні уявлення про beauty-рутину та antiaging-догляд змінює бренд MOLODO. 

Український бренд шовкових аксесуарів та одягу впроваджує цілісний підхід до домашнього догляду, у якому на перше місце виходить любов до себе. Здоровий спосіб життя, сформовані ще у юному віці звички молодості, якісний сон — піклування має бути у кожному кроці. Засновниці MOLODO Мирослава та Надія прагнуть передати цю традицію природного догляду майбутнім поколінням. Саме тому кожен виріб бренду виконаний зі 100% органічного шовку, без домішок та синтетики. Завдяки цьому шовк MOLODO є гіпоалергенним і слугує своїм власницям роками. 

Шовкові аксесуари для обличчя та волосся від українського бренду MOLODO

Так, аби уникнути «зморшок сну», що утворюються із заломів навколо очей, носа та на лобі, бренд пропонує antiaging-подушку KEY. Завдяки своїй формі вона допомагає уникнути контакту цих зон із поверхнею, а завдяки органічному шовку має антибактеріальний ефект. Для догляду за волоссям та запобігання ламкості кінчиків MOLODO презентував оригінальні тюрбани з шовку та мікрофібри, які підійдуть будь-якому волоссю. 

Окрім цього, в асортименті бренду також представлені шовкові наволочки, рушники, маски для сну, одяг та білизна. 

Шовкові аксесуари для обличчя та волосся від українського бренду MOLODO

Важливо, що MOLODO дбає не лише про своїх клієнтів, а і про екологію, тож використовує sustainable-підхід до виробництва: шовкові аксесуари виготовляються вручну та на замовлення, аби запобігти перевиробництву. До того ж сама мануфактура бренду, що розташована у Львові, є безвідходною: із залишків шовку команда створює барвисті гумки для волосся та лавандові пакетики.

Шовкові аксесуари для обличчя та волосся від українського бренду MOLODO


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ