Ідеальна помада для Нового року знайдена

У wishlist!

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @chanel.official

ОПУБЛІКОВАНО: 26 грудня 2023

Доповнити святковий образ можуть не лише стильні аксесуари чи вишукані прикраси, а й елементи макіяжу, зокрема помада. Тож якщо ви вже розмірковуєте над своїм новорічним аутфітом, то настав час звернути увагу і на beauty-продукти. До того ж вони стануть чудовим подарунком для рідних або подруг.

Цього сезону напередодні свят ефектні помади представили чимало брендів: Dior, Givenchy, Yves Saint Laurent, для кампейну якого позувала Зої Кравіц, Guerlain, Lancôme та інші. Кожен із них подбав про насичений колір, цікаву текстуру, а також про пакування. Однак нашим фаворитом стала нова лінійка від Chanel — найбільш ексклюзивна з усіх, як стверджує бренд.

Chanel

Серія помад отримала назву 31 Le Rouge на честь «колиски Chanel» — легендарної адреси 31 rue Cambon. Навіть футляр зі скляною огранкою, у якому представлений виріб, відсилає до дзеркальних сходів у стилі ар-деко з будинку Габріель Шанель. Майстрам бренду знадобилося чотири роки, аби досягти бажаного естетичного рівня.

Помада 31 Le Rouge представлена у 12 відтінках: від спокійного світло-бежевого до інтенсивного яскраво-червоного та свіжого кармінного, що його носила Габріель під час своїх показів.

Деякі з кольорів Chanel окремо показав у своєму Instagram: оранжево-рожевий Rouge Croisière, присвячений круїзним колекціям бренду; темно-гранатовий Rouge 2.55, що нагадує підкладку культових сумок Модного Будинку; коричнево-червоний Rouge Byzantin, натхненний прикрасами Chanel у стилі бароко. А також таємничий червоний з коричневим підтоном Rouge Privé, яскравий малиновий Rouge Tailleur і сяючий червоний Rouge Flou.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ