Dior представив нову версію культового аромату Miss Dior

І цього разу він вас здивує

АВТОР: Максим Брут

ФОТО: Представлені брендом

ОПУБЛІКОВАНО: 1 березня 2024

Креативний директор парфумерного Дому Dior — Франсіс Куркджан створив нову версію Miss Dior у концентрації парфумів — миттєве та безумовне задоволення. Аромат розкривається квітковими та гурманськими нотами, які наче злітають у повітря, перш ніж перетворитися на шматочки фруктів, оповитих чуттєвими квітами, та залишити по собі насичену пам’ять про амбровий, деревний аромат.

Новий парфум Miss Dior Parfum — це композиція, в якій квіткові та деревні ноти звучать відлунням одна одної та створюють абстрактну ольфакторну гармонію у найкращих традиціях шипрових ароматів, легендарним втіленням яких був оригінальний аромат Miss Dior 1947 року.

«Аромат Miss Dior народився з освітлених світлячками вечорів у Провансі, в гармонії зеленого жасмину, мелодії ночі та землі...»

— прокоментував модельєр і засновник Дому Christian Dior Крістіан Діор.

Квіти, над якими домінує інтенсивність спеціально створеного фруктового акорду жасмину, пронизані іскристими, елегантними, солодкими та соковитими нотами, а чарівні лісові суниці пробуджують смак аромату, підкреслюючи його гурманську грань. Ці барвисті акорди лежать на чуттєвій, добре структурованій деревно-амбровій базі. Основа композиції складається з щедрого, чистого листя пачулі та насиченого кедра з Аляски, що додають аромату темного відтінку, у той час як ковдра з землистого моху огортає теплом його яскраву солодку фруктовість та квіткову красу.

Miss Dior Parfum

Культовий силует нового флакона Miss Dior Parfum потужно та жіночно підтверджує прихильність оригінального аромату високій моді. «Різне скло, наче костюм» має чіткі лінії. Формат флакона зменшено, аби краще підкреслити насиченість аромату. Він став більш витонченим, оскільки його основа та боки вільно виражають знаменитий візерунок гусячої лапки, вигравіюваний на склі. Для чоловічої грані, яка контрастує з абсолютною жіночністю парфуму, на горлечку флакона пов’язано знаменитий бант «ластівчин хвіст».

Dior Flacon

Жакардова стрічка, яку досі виробляють у знаменитих своєю майстерністю ательє Faure, замінила квітковий візерунок на новий суцільний сріблястий фон зі сріблястою люрексовою ниткою. Цей безпрецедентний образ був розроблений в гармонії з новою етикеткою, яка також має сріблястий колір і ефект тканини, що підкреслює її вишуканий стиль шику та високої моди.

Dior

І знову міс Діор дивиться прямо нам в очі й невтомно ставить своє запитання: «А на що здатен ти сам заради кохання?» Відверта, горда та сильна Наталі Портман сповнена радості та чуттєвості на нових віжуалах, знятих французьким режисером Ману Коссу. Знову ж таки, хто краще за неї втілить вічну молодість Дому Dior?

Natali Portaman


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ