5 ідей для зимового відпочинку, які потрібно спробувати кожному

Поделись с друзьями:

Коли щільний графік не залишає часу на відпочинок навіть у вихідні, ми ризикуємо дістатись до стресу на підвищеній швидкості. Разом з заміським еко бутіком-готелем «Бобриця Дача» ми підтримуємо іншу ідею — влаштовувати вільні дні навіть…у будні. До готелю всього 20 кілометрів від Києва, тож відмовки через довгу та виснажливу дорогу не приймаються. Ось 5 чудових slow living ідей, які допоможуть вам набратися сил та натхнення для усіх своїх цілей.

Попаритись у чані під відкритим небом

Ви розслабляєтесь в гарячій воді, вдихаєте тонкий аромат цілющих трав та милуєтесь лісовим краєвидом — кажуть, що в чані готелю «Бобриця Дача» навіть час сповільнюється. До СПА-комплексу входить також і сауна, а після сеансу в кімнаті відпочинку на вас чекатиме запашний карпатський чай з медом. Якщо практикувати такий релакс регулярно, ви зможете відновити сили та підвищити імунітет.

Гуляти на свіжому повітрі

Незвичайне побачення з фотосесією біля лісу, довгі затишні розмови з друзями на терасі біля озера, усамітнена прогулка-медитація на свіжому повітрі — на природі можна втілити все те, на що бракує часу у місті. Тутешні пейзажі збирають сотні лайків, проте п’янке чисте повітря змушує забути про соцмережі та гаджети — природа створила для нас дещо більш захоплююче. Тож дихайте та вбирайте її красу очима.

Влаштувати перезавантаження

Номер зі звукоізоляцією та комфортна постіль оберігатимуть ваш міцний після прогулянки сон. Це чудове місце, щоб вдосталь виспатись, відпочити від шуму великого міста та згадати про свідоме ставлення — до себе та природи. В готелі використовують сонячні батареї, пропонують органічну косметику в багаторазових рефілах та зарядки для електромобілів. Ще тут сортують сміття, не використовують пластик, а воду в номери приносять у скляних пляшках. До речі, нещодавно «Бобриця Дача» увійшла до списку фіналістів премії International Hospitality в категорії «Кращий еко готель».

Спробувати кухню рівню Мішлен

У ресторані KOMMUNA Kitchen на «Дачі» шеф-інноватор Олександр Цвігун пропонує сучасний погляд на традиційну українську кухню. Овочі та зелень вирощують у теплиці, а сири купують у місцевих фермерів. Саша готує з локальних сезонних продуктів, проте використовує інноваційні техніки та сміливо експериментує з новими смаками, які можна спробувати тільки тут. Радимо скуштувати вареники з сомом холодного копчення, гречане морозиво з гречаними вафлями та трюфельною карамеллю.

Відчути колорит подорожей без польотів

Коли вам не вистачає часу на повноцінну подорож з перельотом, достатньо витратити півгодини на дорогу з Києва до «Дачі». У готелі 17 дизайнерських номерів у мінімалістичному скандинавському стилі: якщо любите Норвегію, обирайте номер-делюкс з каміном та лісовим краєвидом, а якщо надаєте перевагу естетиці Балі, вам сподобається номер з ванною у центрі кімнати, натхненний острівним дизайном.

Вирушайте в «Бобрицю Дачу» з партнером, компанією друзів або наодинці — тут час тече повільніше, а сон — спокійніший, тут усе приносить задоволення, а відпочивати можна за вашими правилами 7 днів на тиждень.

Реклама