В Україні ввосьме пройде ELLE Active Forum

Save the date

АВТОР: Катерина Попова

ФОТО: Надані виданням

ОПУБЛІКОВАНО: 6 березня 2024

Вже 13 квітня ввосьме відбудеться одноденний міжнародний форум для жінок ELLE Active Forum. 

В умовах повномасштабної війни перед багатьма з нас постав виклик знайти нову професію, перекваліфікуватися. ELLE прагне надихнути українських жінок розкрити потенціал, навчити вірити у свою мрію, розповісти, як жити за правилами нових реалій, як залишатися в ресурсі, де знаходити мотивацію, що так необхідно всім нам сьогодні. 

Спеціально для early birds на перші 10 квитків знижка 30% за промокодом ellesale30. Традиційно форум також можна буде подивитися онлайн. Стежте за новинами на сайті ELLE.UA та на сторінці форуму, щоб першими дізнатися імена спікерів форуму у 2024 році.

В УКРАЇНІ ВВОСЬМЕ ПРОЙДЕ ELLE ACTIVE FORUM

Також учасники мають змогу отримати гарантовані подарунки від партнерів форуму. Партнер форуму ANSWEAR.UA дарує сертифікат на шопінг номіналом 2500 грн за стандартним квитком та 5500 грн — за VIP-квитком. Настрій забезпечить німецьке ігристе Latinium.

І це ще не все: ANSWEAR.UA підготував для вас подарунок — промокод на шопінг ELLE2024, який дарує знижку 20% на нові колекції та 10% на товари з розпродажу в інтернет-магазині ANSWEAR.ua. Промокод діє до 31.05.2024 включно та може бути використаний лише один раз.

Придбати квиток можна за посиланням.

Увага! У разі повітряної тривоги всі учасники форуму мають прослідувати до укриття цивільного захисту, розташованого на території UNIT.City.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ