Принцеса Євгенія поділилася рідкісним фото з молодшим сином

Ніжна світлина з малюком

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @princesseugenie, @sarahferguson15

ОПУБЛІКОВАНО: 26 березня 2024

Принцеса Євгенія, яка є однією з небагатьох членів королівської сімʼї Великої Британії, хто веде акаунт в Instagram самостійно, днями опублікувала зворушливу фотографію з молодшим сином. Пост жінка зробила з нагоди свого дня народження, і він є усього третім знімком малюка в її профілі.

Принцеса Євгенія поділилася фото з молодшим сином

«Найкращий подарунок з усіх — це мої хлопчики... тому в цей день народження я ціную сім'ю та близьких»,

— підписала фото принцеса.

Принцеса Євгенія та її чоловік Джек Бруксбенк удруге стали батьками у 2023 році. Малюк, чиє повне ім’я Ернест Джордж Ронні Бруксбенк, зʼявився на світ 30 травня о 08:49. Про це повідомила в Instagram сама Євгенія.

З нагоди дня народження принцеси Євгенії ніжним фото з нею також поділилася Сара Фергюсон, її матір і колишня дружина принца Ендрю. На світлині жінки позують, обіймаючись на тлі мальовничих пейзажів природи.

Принцеса Євгенія поділилася фото з молодшим сином

«Вітаю з днем ​​народження мою чудову дочку. Я так пишаюся тією неймовірною жінкою, якою ти виросла. Ти продовжуєш дивувати мене щодня своєю важкою працею, своєю милістю, добротою та турботою, яку ти виявляєш до інших. Ти завжди будеш моєю милою, розумною та вдумливою дівчиною. Я люблю тебе, Євгеніє. З днем народження»,

— написала Сара Фергюсон.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ