Принц Гаррі і Меган Маркл запустили власний сайт

Новий проєкт від Сассексів

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @sussexroyal

ОПУБЛІКОВАНО: 14 лютого 2024

Схоже, королівські експерти все ж мали рацію, стверджуючи, що принц Гаррі та Меган Маркл готуються до ребрендингу. Днями стало відомо, що пара запустила новий сайт — sussex.com, на який відтепер автоматично спрямовує попередній їхній проєкт archewell.com.

Як повідомляється на новому сайті, проєкт покликаний формувати майбутнє за допомогою бізнесу та філантропії. До сфери його діяльності входять Фонд Archewell, Archewell Production, патронажі, підприємства та організації, які отримують підтримку принца Гаррі та Меган Маркл.

Принц Гаррі і Меган Маркл запустили власний сайт

Також на сайті розміщені розділи, присвячені біографіям герцога та герцогині Сассекських. Зокрема, проєкт розповідає, що принц Гаррі є гуманітарним діячем, військовим ветераном, захисником психічного здоров’я та захисником довкілля, а також засновником Invictus Games Foundation та автором бестселера Spare.

«Меган, герцогиня Сассекська, є феміністкою та захисницею прав людини та гендерної рівності. Захист інтересів жінок і дівчат протягом усього життя залишається постійною темою в її гуманітарних і бізнес-проєктах. Вона була названа однією з найвпливовіших жінок у світі в рейтингах, включаючи «Найвпливовіші люди» журналу TIME, 25 найвпливовіших жінок Financial Times та інші»,

— йдеться на сайті.

Принц Гаррі і Меган Маркл запустили власний сайт

Переходячи за посиланням sussex.com, ви потрапляєте в «Офіс принца Гаррі та Меган, герцога та герцогині Сассекських». Саме цей напис на головній сторінці найбільше зацікавив публіку, адже, як відомо, Гаррі та Меган відмовилися від виконання королівських обовʼязків ще у березні 2020 року.

Та попри вказання королівських титулів, Гаррі та Меган не згадують на новому сайті родину монархів та служіння короні, як це було на попередньому.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ