Першу леді Франції помітили на знімальному майданчику серіалу «Емілі в Парижі»

Фото активно шириться Мережею

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Wikimedia

ОПУБЛІКОВАНО: 5 квітня 2024

Днями у світ вийшла новина, від якої точно будуть у захваті прихильники серіалу «Емілі в Парижі» з англо-американською акторкою Лілі Коллінз у головній ролі. Так, на знімальному майданчику четвертого епізоду проєкту помітили дружину французького президента Еммануеля Макрона. 

На зустрічі зі знімальною командою Бріжит була одягнена у чорний двобортний жакет. Журналісти повідомляють, що Перша леді Франції широко усміхалася, доки цілий натовп людей фотографував її. Світлини публікує видання Daily Mail. 

Окрім Бріжит Макрон, на зніманні помітили й саму виконавицю головної ролі — Лілі Коллінз. Зірка була одягнена у коричневий кейп із ґудзиками, з-під якого виглядали бордові рукави шкіряної куртки, а також у принтований берет. Аутфіт акторки доповнювала червона помада. 

Пізніше папараці вдалося зробити ще декілька фото Лілі вже без верхнього одягу, тож маємо змогу роздивитися її картату спідницю, бордові колготки та шкіряні лофери з хутряним декором. 

Лілі Коллінз у серіалі «Емілі в Парижі»

Зазначимо, що раніше Бріжит Макрон зазначала, що є великою прихильницею шоу «Емілі в Парижі». Ба більше, вона вже брала участь у зніманні серіалу (хоча у кадрі ми побачили лише її потилицю). Так, у першому сезоні Бріжит поділилася постом головної героїні у соціальних мережах, у якому Емілі Купер висловила своє спантеличення тим, що у французькій мові слово le vagin чоловічого роду. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ