Кейт Міддлтон виписали з лікарні після операції

Що відомо про стан принцеси

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @princeandprincessofwales

ОПУБЛІКОВАНО: 29 січня 2024

Декілька тижнів тому світ облетіла звістка, що шокувала весь світ: Кейт Міддлтон госпіталізували. Тоді Кенсінгтонський палац пояснив, що принцеса Уельська перенесла планову операцію на черевній порожнині. Тепер же, згідно з офіційною заявою королівської сім’ї, опублікованою декількома годинами раніше, Кетрін повернулася додому до Віндзора, де надалі відновлюватиметься після операції. 

Окрім цього, Кенсінгтонський палац уперше прокоментував, як почувається Кейт Міддлтон. За словами представників, вона значно прогресує у відновленні. 

Кейт Міддлтон виписали з лікарні після операції

«Принц і принцеса хочуть висловити величезну вдячність усім співробітникам Лондонської клініки, особливо — медсестрам за турботу, яку вони віддано надавали. Сім’я Уельських продовжує висловлювати подяку за добрі побажання, які вони отримували з усіх куточків світу»,

— йдеться на офіційній сторінці подружжя в Instagram. 

Зазначимо, що згідно з медичними рекомендаціями принцеса навряд чи зможе повернутися до виконання державних обов’язків до Великодня. 

Нагадаємо, що раніше Букінгемський палац зробив заяву щодо стану здоров’я ще одного члена королівської сім’ї — самого короля Чарльза III. Монарха госпіталізували для проведення планової операції через доброякісне новоутворення простати. 

Попри те що публічні виходи Чарльза III були перенесені на невизначений термін, разом зі своєю дружиною Каміллою він усе ж вшанував День пам’яті Голокосту, запаливши свічку у Сандрінгем-Хаусі.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ