adidas запустив лінійку кросівок SUPERNOVA

Створену для максимального комфорту бігунів

АВТОР: Катерина Попова

ФОТО: Надані брендом

ОПУБЛІКОВАНО: 29 лютого 2024

adidas представив оновлені кольори нової лінійки SUPERNOVA у свіжих відтінках, натхнених радістю бігу. Окрім взуття, колекція налічує жіночі та чоловічі куртки, футболки, шорти, кепки та шкарпетки.

Франшиза SUPERNOVA містить відзначену нагородами модель кросівок SUPERNOVA RISE, а також нову модель, яку можна придбати вперше: SUPERNOVA STRIDE. В обох моделях використовується перероблена суперпіна adidas — Dreamstrike+. Вона була розроблена на основі піни LIGHTSTRIKE PRO, що використовується в рекордній моделі Adizero, але з оновленою формулою для забезпечення неперевершеного комфорту та амортизації.

adidas запустив лінійку кросівок SUPERNOVA

Разом із піною Dreamstrike+ в цих моделях представлено: 

SUPERNOVA RISE 

Підошва: Підошва кожної моделі Rise наповнена системою щільної піни, що забезпечує нейтральну підтримку від п'ятки до носка для суперплавних рухів, які допомагають бігати без зусиль.

Комфортна посадка стопи: Поєднання м'якої підтримувальної піни та ніжного текстилю навколо стопи працюють у тандемі, щоб надати стопі максимальний комфорт і підтримку. 

SUPERNOVA STRIDE 

Підошва EVA: Амортизація передньої частини стопи підтримується додатково підошвою EVA, щоб забезпечити динамічність та опору під час бігу.

Підошва ADIWEAR OUTSOLE: Інноваційна підошва з міцної гуми забезпечує відмінне зчеплення з поверхнею. У цій моделі було додано спеціально розроблені вирізи, щоб забезпечити максимальне зчеплення там, де воно найбільш потрібне.

Adidas запускає лінійку кросівок SUPERNOVA, створену для максимального комфорту бігунів

Усі моделі покликані переосмислити стандарти комфорту і створені у відповідь на потребу в зручному повсякденному біговому взутті. Очевидно, що незручне взуття заважає багатьом зібратись і вийти на пробіжку.

В локальній кампанії взяли участь українська каратистка Анжеліка Терлюга та футболіст Олександр Тимчик.

Adidas pапускає лінійку кросівок SUPERNOVA, створену для максимального комфорту бігунів

Анжеліка Терлюга

Adidas запускає лінійку кросівок SUPERNOVA, створену для максимального комфорту бігунів

Олександр Тимчик

Нове глобальне дослідження adidas1, в якому взяли участь 2674 бігуни з 11 міст світу, показало, що носіння незручного взуття очолює список найбільших проблем, які заважають отримувати задоволення від бігу (47%). Серед інших перешкод — занадто спекотно (45%) або холодно (43%), відсутність мотивації (38%), а також нерівні або слизькі дороги (37%). 

Майже чверть (23%) опитуваних вирішили не бігати через ці дискомфортні умови, і найбільшою причиною цього є взуття. Але навіть для тих бігунів, які не здаються, вплив дискомфорту під час бігу є значним. 37% скоротили тривалість своїх пробіжок, третина (29%) сказали, що це вплинуло на їхній настрій, і стільки ж (33%) вирішили змінити свій біговий маршрут.

Adidas запускає лінійку кросівок SUPERNOVA, створену для максимального комфорту бігунів

Як антидот до основних бігових проблем, дослідження також виявило формулу найбільш комфортного бігу. Окрім зручного взуття, бігуни з усього світу визначили ідеальні умови для тренування: сонячна ранкова пробіжка за температури повітря 19,8°C, з легким вітерцем. З усіх опитаних міст лише бігуни в Сеулі надали перевагу вечірнім пробіжкам.

Ціна SUPERNOVA RISE становить 6499 гривень, а SUPERNOVA STRIDE — 4999 гривень. Колекція доступна в офіційних магазинах adidas та на сайті adidas.ua.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ