Мастхеви бренду Sister`s Aroma, на які варто звернути увагу цієї весни

Турбота про себе як лайфстайл

АВТОР: Максим Брут

ФОТО: Представлені брендом

ОПУБЛІКОВАНО: 11 березня 2024

Щоденна б’юті-рутина та корисні звички набули сьогодні особливої цінності, адже кожен збагнув, що мати можливість прокидатися щоранку та піклуватися про себе — це неоціненно. Вода з лимоном, цікавий подкаст, медитація чи йога, догляд за обличчям і тілом — маленькі ритуали, які заряджають із самого ранку! Український бренд Sister’s Aroma створює продукт, який допомагає починати кожен день з любові до себе. А ми зібрали must-have від Sister’s в одному матеріалі, аби ви обрали те, що потрібно саме вам.

Перший засіб, який допоможе освіжити обличчя та остаточно прокинутися, — гель для вмивання Gentle Everyday Cleanser. Він підходить для всіх типів шкіри та створений для делікатного очищення. Гель дбайливо прибирає забруднення та відлущує змертвілі клітини, не порушуючи pH-баланс шкіри.

Gentle Cleanser

Після води з лимоном саме час для йоги, аби прокинулось тіло. Нова спортивна лінійка — Sister’s Sport — створена для того, аби тренування проходили із задоволенням та комфортом. А ще одяг та інвентар від бренду — це естетична насолода від стильного дизайну та палітри кольорів. 

До першого лімітованого дропу увійшли безшовні шорти, а також топ і бра в трьох кольорах — графітовому, фіолетовому та блакитному. Про цей набір точно можна сказати «друга шкіра», бо він зовсім не відчувається на тілі та не обмежує рухів.

Набір графіт

набір фіолетовий

До речі, шорти й топ не тільки підійдуть для спорту, але й стануть базою чудового аутфіту для офісу, зустрічі з подругами чи друзями, варто лише доповнити їх піджаком або сорочкою. Недаремно філософія лінійки звучить як No Pressure. Just Enjoy!

набір блакитний

Чого ж ще бракує? Звісно, килимка для йоги! Завдяки своїй текстурі він має якісне зчеплення з поверхнею і добре фіксується на одному місці. Килимок поглинає вологу, тому запобігає ковзанню ніг під час виконання вправ чи асан, що особливо зручно під час йоги або інтенсивних занять спортом. 

килимок для йоги

Якщо у вас залишиться час для роботи над сідницями та пресом, скористайтеся резинками для спорту від Sister’s Sport. Вони добре розтягуються і змусять м’язи палати під час кожного підходу. 

резинки для спорту

Час для душу та догляду за тілом. І тут бренд пропонує чимало варіантів для вашої шкіри — від запашних гелів до зволожувальних лосьйонів. Не забудьте також про б’юті-рутину для обличчя: наприклад, Boosting Hydrator x10  крем, з яким ваша шкіра стане на 58% більш зволоженою відразу після використання. Це доведено незалежними дослідженнями у європейській лабораторії. Продукти Sister’s також виконують функцію мультитаскерів. Обираючи Multi-Use Collagen Міст, ви отримаєте зволожувальний спрей-міст для обличчя, що миттєво відновлює гідроліпідний баланс епідермісу і запобігає зневодненню шкіри та водночас чудово працює як база під макіяж і крем із SPF.

засоби для тіла

Що ж, час збиратися на роботу. У Sister’s Aroma переконані: ви вже прекрасні — і пропонують мейкап без мейкапу. Це коли базові продукти для макіяжу слугують мультитаскерами й одночасно доглядом для обличчя. Так, наприклад, бальзам Lip Hydrater Naked чи Maximizer можуть бути водночас засобом для губ і рум’янами.

бальзам для губ

засоби для губ

бальзам для губ

Не забудьте нанести термотуш Smart Care Mascara та Smart Brow Peptide Tint для погляду, що заворожує! 

туш для вій

І фінальний крок — вибір аромату дня. Зверніть увагу на парфум Pink Moon, який Sister’s Aroma випустили в березні цього року. Тут зібрані й цитрусові, і фруктові, і деревні, і квіткові ноти.

нові парфуми

Де б ви не були, радимо завжди мати в сумочці крем для рук. Нещодавно Sister’s випустили три нові нішеві аромати: півонія, інжир та гранат. 

Вечірній догляд — не менш важлива частина щоденних ритуалів. Після очищення шкіри скористайтесь антиоксидантною сироваткою на основі комбучі Kombucha Lifting Serum або кремом для обличчя Rich Moisture

І пам’ятайте: який би догляд ви сьогодні не обрали, ви чарівні та неповторні завжди!


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ