Dior відкрив свій перший інтернет-бутик парфумерії та косметики в Україні

Від догляду за шкірою до вишуканих ароматів

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @diorbeauty

ОПУБЛІКОВАНО: 5 квітня 2024

Днями в Україні розпочав роботу перший інтернет-бутик, повністю присвячений косметиці Dior. У загальній атмосфері вишуканості Дому були зібрані легендарні колекції парфумерії, засобів для макіяжу та догляду за шкірою. 

Аби клієнти Dior першими отримували доступ до новинок, в інтернет-бутику будуть представлені всі базові та лімітовані колекції. Протягом року його асортимент також поповниться ексклюзивними пропозиціями. 

Кожна сторінка інтернет-бутика наповнена славетними кодами-символами Dior. Зразковий рівень обслуговування, швидкий доступ до будь-якого товару та бездоганна якість продукції демонструють авангардний дух — невіддільну частину спадщини Дому. 

Мистецтво пакування покупок — це відома традиція Dior, продумана до найдрібніших деталей, так само як і речі кутюрних колекцій, тому кожне замовлення у Dior упаковано настільки ж незабутньо. 

Dior Fragrances

«Я став парфумером заради того, щоб, відкривши флакон з ароматом, ви змогли побачити всі мої сукні, щоб кожна жінка, яка скористувалася моїм ароматом, залишала шлейф бажання»,

— казав Крістіан Діор. 

Аромати Dior, створені за принципами та філософією Дому, займають центральне місце в інтернет-бутику. Незамінні жіночі аромати J’Adore і Miss Dior представлені разом із колекцією чоловічих, де всесвітньо відомий бестселер Sauvage доповнюють класичні аромати.

Dior відкрив свій перший інтернет-бутик парфумерії та косметики в Україні

Dior Makeup

«Колір спонукає нас до оновлення. Одного дотику кольору достатньо, щоб змінити ваш зовнішній вигляд», 

— стверджував засновник Дому. 

У колекції товарів для макіяжу зібрані нові та вже зіркові продукти, розроблені креативним та іміджевим директором Dior з макіяжу Пітером Філіпсом. За кожним кольором стоять творчий процес і досвід, отриманий під час створення makeup-образів для модних показів Dior. Сезонні колекції пропонують жінкам усі головні тренди та вражають своїми інноваціями. 

Dior відкрив свій перший інтернет-бутик парфумерії та косметики в Україні

Dior Skincare

«Жінки завдяки вродженому інстинкту зрозуміли, що я хочу зробити їх не тільки красивими, але й щасливими», 

— коментував сам Діор. 

Засоби для догляду за шкірою з асортименту Дому створені на основі унікальних активних інгредієнтів із Садів Dior. Головною їхньою особливістю є сучасні, дієві та ультрасенсорні текстури, створені майстрами формул Dior.

Dior відкрив свій перший інтернет-бутик парфумерії та косметики в Україні

La Collection Privée Christian Dior

Всесвіт розкоші Dior створений для всіх, хто обожнює парфуми, доповнює свої образи вишуканими ароматами, прагне ощасливити своїх коханих подарунками від Dior. 

Дім запрошує відкрити для себе величезну колекцію ароматів, свічок, мила та кремів для тіла. Всі ці створені за найвищими стандартами б’юті-продукти демонструють сучасну французьку філософію мистецтва життя — art de vivre. 

Dior відкрив свій перший інтернет-бутик парфумерії та косметики в Україні


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ